Lietuvos neįgaliųjų draugija birželio 28 d. – liepos 4 d. organizavo Vaikų ir tėvų/įtėvių, auginančių neįgalius vaikus, stovyklą, Šventosios mokymo ir reabilitacijos centre, Mėguvos g. 13, Palangoje. Stovyklos metu pagal iš anksto numatytą programą buvo organizuojami skirtingo pobūdžio užsiėmimai: rytinė mankšta, kelionė prie jūros, smėlio pilių statymas, žaidimai.

Edukaciniai užsiėmimai: dailės užsiėmimai, lipdymas, tapymas, origamis, aitvarų, gaminimas, užsiėmimai gamtoje, muzikiniai užsiėmimai.

Aktyvus laikas: susipažinimo žaidimai, piešiame „aš“ – prisistatymas, aitvarų leidimas, vaikų pasirodymas (gamino muzikos instrumentus bei kostiumus, o juos vėliau pritaikė muzikiniame spektaklyje), estafetė.

Vakarinė dalis: diskoteka, talentų vakaras, orientacinės varžybos, muzikinis vakaras (prie laužo), filmas, šviesos vakaras.

Organizavome išvykas į Klaipėdos zoologijos sodą ir plaukėme laivu.

Tėvai tuo tarpu turėjo psichologines grupes, kuriose dalijosi patirtimi ir išgyvenimais.

Užsiėmimų metų buvo siekiama ugdyti vaikų bendradarbiavimą, pasitikėjimą savimi, žmogaus vertės supratimą ir pagarbą kitam, lavinti vaikų konfliktų sprendimo įgūdžius. Žaidžiant žaidimus buvo siekiama ugdyti vaikų gebėjimus atrasti savo ir kitų talentus, drąsą, atsakomybę už savo sprendimus ir siekti vaikų savivartės augimo.